Elkészítése: A csirkemelleket megmosom, vékony szeletekre vágom, sózom, borsozom. A tepsi alját olajjal vékonyan megkenem, kibélelem baconszeletekkel. Rétegesen lerakom a mellszeleteket, rá az ananászt, majd újra baconszeleteket, folytatva a sort, amíg van hozzávaló. Aki szereti, kukoricát is tehet a rétegek közé.
A tejszínes-fokhagymás csirke Rafinériát összekeverem a főzőtejszín-víz-ananászlé keverékével, és a csirkére öntöm. Reszelt sajttal bőven megszórom.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 25-30 perc alatt készre sütöm.
Isteni finom, krumplipüré vagy rizs illik hozzá. Jó étvágyat !
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.