Az almás-gránátalmás Limózához egy 0,5 literes, öblös pohár aljába töltjük a friss citruslevet. Rátesszük a tört jeget, majd ráöntjük a Limózához illő almaszirupot, esetleg szörpöt.
Ezután felspricceljük a szódavízzel, és végül óvatosan felöntjük a pezsgővel. Finoman, könnyed mozdulatokkal megkeverjük.
Gránátalmával és egy kevés gyömbérrel ízesítjük, díszítjük. Szívószállal és bárkanállal kínáljuk.
Megjegyzés
Almaözön a pohárban! A pikáns gránátalma, az illatos alma és a gyömbér határozott zamata kínál egy hűsítő, de mégis a borongós téli napokat vidámmá varázsoló italkülönlegességet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.