A kelbimbót megtisztítjuk, és a külső leveleket eltávolítjuk. A nagyobb kelbimbókat félbevágjuk vagy negyedeljük. A megmosott almát a magház eltávolítása után hámozatlanul vékony cikkekre daraboljuk. A rozmaringot finomra aprítjuk.
Serpenyőben felhevítjük a vajat az olívaolajjal együtt. Rádobjuk a kelbimbót és az almát, megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk a rozmaringgal, és puhára pároljuk kb. 8 perc alatt. Ezután levesszük a tűzről, és melegen tartjuk.
A bacont csíkokra metéljük, és zsiradék nélkül ropogósra pirítjuk. A bagettet konyhai kenyérpirítóban vagy felhevített száraz serpenyőben megpirítjuk, majd felkockázzuk. Végül az almás kelbimbót tálban összeforgatjuk a baconnel és a bagettel. Tetszés szerint gránátalmamagokkal díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.