A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk. Egy teflonserpenyőben kb. 0,5 dl olajat hevítünk, majd pár perc alatt, mindkét oldalát szép pirosra sütjük. Kihűtjük teljesen, majd ízlés szerint feldaraboljuk.
A tojásokat keményre főzzük, majd megpucoljuk, és cikkekre vágjuk. Az almát meghámozzuk, majd felvágjuk, ízlés szerint. Az uborkát vékonyan felszeleteljük. A gránátalmát kimagozzuk egy kanál segítségével úgy, hogy a fehér, hártyás része ne kerüljön bele.
A jégsalátát belecsipkedjük egy tálba, majd hozzáadjuk az almát, az uborkát, és a sült húst. Ezután kézzel összeforgatjuk. Az öntet hozzávalóit simára keverjük, és ráöntjük a tálban lévő húsos-salátás keverékre, majd óvatosan összeforgatjuk, hogy az öntet mindenhol bevonja.
Megjegyzés
Tálaláskor a cikkekre vágott főtt tojással, és a grántalma maggal megszórva kínáljuk. A maradék sült húst is felhasználhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.