A megmosott és szárazra törölt hússzeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, és egy kevés lisztben megforgatjuk. Egy serpenyőben kb. fél dl olajat hevítünk, és pár perc alatt a hús mindkét oldalát pirosra sütjük. Ezután félretesszük, hagyjuk teljesen kihűlni, majd kockákra vagy csíkokra vágjuk.
A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk, és cikkekre vágjuk. Az almát meghámozzuk, felkockázzuk. Az uborkát megmossuk és vékonyan felszeleteljük. A gránátalmát kibontjuk, úgy, hogy a fehér, hártyás része ne kerüljön a salátába. Az egészet egy nagy tálba tesszük, és összeforgatjuk a jégsaláta feldarabolt, alaposan megmosott és megszárított leveleivel, valamint a hússal.
Az öntethez a tejfölt, a tejszínt, a mézet simára keverjük, megsózzuk, megborsozzuk, és meglocsoljuk vele a salátát. Óvatosan összeforgatjuk, és tálaljuk.
Megjegyzés
Tálaláskor tegyük a salátát egy tányérra, majd helyezzük rá a cikkekre vágott tojást, szórjuk meg a gránátalma maggal, és úgy kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.