Elkészítés: A csirkét előkészítjük, mossuk, sózzuk, fűszerezzük, félretesszük.
A burgonyát megpucoljuk, gerezdekre vágjuk, a paradicsomot és paprikákat vékonyan felszeleteljük, az újhagymát felkarikázzuk, a szalonnát felkockázzuk.
Egy nagyobb tepsit veszünk, kevés olajat öntünk bele, majd beleszórjuk a burgonyát, rá a többi hozzávalót, majd megsózzuk, végül a fűszerezett húsokat is ráültetjük. A tejfölben a tojást elkeverjük, ezt csurgatjuk az egész tetejére, legvégül a szalonnakockákkal kirakjuk a tetejét.
Alufóliával lefedjük, és 210 fokra előmelegített sütőben 1 órát sütjük, majd a fóliát levéve és a hőmérsékletet 190 fokra csökkentve további 1 órát sütjük.
Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.