Elkészítés: A combokat megmossuk, és besózva kicsit félretesszük, amíg elkészítjük a pácot. Kőmozsárban - ha van - olívaolajat, 3 gerezd tört fokhagymát, csipet sót, borsot, 1 teáskanál chili keveréket , 1teáskanál szárított metélőhagymát, 1 teáskanál hagymakrémet, pirosaranyat és mustárt jól összedolgozzuk, végül 1 egész leforrázott és megtisztított paradicsomot is beledolgozunk ebbe a pácba. A combokat bőven bekenjük, és vékony bacon-szeletekbe csomagoljuk. Rakjuk a bepácolt combokat a hűtőbe, és egy órán át hagyjuk érni az ízeket. Addig csöpögtessük le a kiengedett zöldségkeveréket, karikázzuk fel a vöröshagymát, a megtisztitott burgonyát. Széles tepsibe zsiradékot rakunk, pici vizet öntünk hozzá. A tepsit kibéleljük a felkarikázott burgonyával, hagymával, ráfektetjük a bepácolt combokat. A zöldségkeveréket egyenletessen szórjuk szét a tepsiben és a combokon, végül egész fokhagymákkal gazdagíthatjuk. Sütőben süssük szép ropogósra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.