Elkészítés: A tésztához a tojások fehérjét kemény habbá verjük, a vége felé kanalanként hozzáadjuk a cukrot. A lisztet a kókuszreszelékkel összekeverjük, és óvatosan a habba forgatjuk. Margarinnal kikent, lisztezett tepsibe vizes késsel vagy vizes habkártyával belesimítjuk. Közepesnél kicsit kisebb lángon körülbelül 20 percig sütjük.
A krémhez a tojások sárgáját a pudingporral, a liszttel, a cukor felével és 1 dl tejjel simára keverjük, majd a többi tej hozzáadásával sűrűre főzzük.
A margarint először magában, majd a maradék cukorral habosra keverjük. A kihűlt pudingot kanalanként beledolgozzuk a cukros margarinba, majd a hideg tésztára kenjük.
Kókuszreszelékkel meghintjük, és mogyoróval díszítjük úgy, hogy a mogyorószemek a süteményszeletek közepébe kerüljenek. Végül a hűtőben dermedni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.