Elkészítés: A tésztához a tojások fehérjét kemény habbá verjük, a vége felé kanalanként hozzáadjuk a cukrot. A lisztet a kókuszreszelékkel összekeverjük, és óvatosan a habba forgatjuk. Margarinnal kikent, lisztezett tepsibe vizes késsel vagy vizes habkártyával belesimítjuk. Közepesnél kicsit kisebb lángon körülbelül 20 percig sütjük.
A krémhez a tojások sárgáját a pudingporral, a liszttel, a cukor felével és 1 dl tejjel simára keverjük, majd a többi tej hozzáadásával sűrűre főzzük.
A margarint először magában, majd a maradék cukorral habosra keverjük. A kihűlt pudingot kanalanként beledolgozzuk a cukros margarinba, majd a hideg tésztára kenjük.
Kókuszreszelékkel meghintjük, és mogyoróval díszítjük úgy, hogy a mogyorószemek a süteményszeletek közepébe kerüljenek. Végül a hűtőben dermedni hagyjuk.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.