Elkészítés: A pác hozzávalóit összekeverjük, majd beletesszük a húsokat.
A hagymát és a répát karikákra vágjuk, a krumplit hasábokra. A fokhagymát hámozás nélkül a közepén kettévágjuk, és a tepsi négy sarkába tesszük. A tepsi aljára kerül a krumpli, rá a répa és a karikázott hagyma. Enyhén megsózzuk, borsozzuk, majd rátesszük a bepácolt húsokat és a rozmaringleveleket. Ráöntjük a maradék páclét.
Lefóliázva alsó-felső sütéssel 1 órán át sütjük, majd levesszük róla a fóliát, és még fél óráig pirítjuk.
Friss paradicsom- és uborkasalátát kínálunk mellé.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.