Elkészítés: A pác hozzávalóit összekeverjük, majd beletesszük a húsokat.
A hagymát és a répát karikákra vágjuk, a krumplit hasábokra. A fokhagymát hámozás nélkül a közepén kettévágjuk, és a tepsi négy sarkába tesszük. A tepsi aljára kerül a krumpli, rá a répa és a karikázott hagyma. Enyhén megsózzuk, borsozzuk, majd rátesszük a bepácolt húsokat és a rozmaringleveleket. Ráöntjük a maradék páclét.
Lefóliázva alsó-felső sütéssel 1 órán át sütjük, majd levesszük róla a fóliát, és még fél óráig pirítjuk.
Friss paradicsom- és uborkasalátát kínálunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.