Elkészítés: A vajat felhevítem egy lábasban, és 5 perc alatt megpirítom rajta a karikákra vágott kolbászt. Hozzáadom az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, lefedem, és 5 percig párolom. Ezután hozzákeverem a megtisztított, felkockázott sütőtököt, a cukrot, az apróra vágott paradicsomokat, a babot és a petrezselymet is. Felöntöm a húslevessel, sózom, borsozom, alaposan összekeverem. Amikor már rotyog a ragu, óvatosan átöntöm egy tűzálló tálba vagy tepsibe, és 180 fokon 30-40 perc alatt készre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.