Elkészítés: Szobahőmérsékleten felengedjük a fagyasztott tenger gyümölcseit.
Kevés vajon megfuttatjuk az újhagymát, hozzáadjuk a reszelt fokhagymát és a gyömbért is, illetve a curry pasztát. Ahogy megérezzük a fűszerek illatát, beletesszük a herkentyűket, átkeverjük, felengedjük az alaplével, és beletesszük a kókusztejet is. Felforraljuk, halszósszal és kevés citrom levével ízesítjük, és már tálalhatjuk is.
Tálaláskor szórjuk meg friss újhagymával, paradicsomkockákkal.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.