Elkészítés: Egy hosszúkás tepsit kivajazunk és liszttel megszórunk. A vajat a cukorral habosra keverjük, majd a tojásokat folyamatos keverés mellett egyenként hozzáadjuk. A lisztet összekeverjük a sütőporral és a tejszínnel/tejjel, majd a tojásos masszához adjuk. A tészta 1/3 részéhez egy külön tálban kakaót keverünk, a maradékot pedig vaníliás cukorral vagy citrom/narancshéjjal ízesítjük.
A világos tészta felét a tepsi aljára simítjuk, erre kerül a sötét, majd legfelülre a maradék világos massza. Villával csíkokat húzunk a tésztába, hogy a kész sütemény márvány mintázatot kapjon.
175 fokon kb. 1 órán át sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.