Elkészítés: A kávét lefőzzük. A tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat az 5 evőkanál cukorral habosra keverjük robotgéppel, majd belekanalazzuk a mascarponét. A tojásfehérjéket egy csipet sóval kemény habbá verjük. A sárga krémhez hozzáadagoljuk a fehérjét, de szigorúan kézzel, nagy mozdulatokkal keverjük össze!
A kávét és a tejet egy nem túl mély edénybe összeöntjük /akkora legyen, hogy a babapiskóta beleférjen hosszában/. A babapiskótának csak az egyik oldalát belemártjuk egy pillanatra, mert ha nagyon megszívja magát, szétmállik, a krémtől még úgyis puhul.
A belemártott felével felfelé tesszük egy üveg tálba, majd egy sor krémmel folytatjuk, felváltva, míg elfogy. Krémréteg legyen a tetején.
Fél napra, vagy akár egy éjszakára hűtőbe tesszük lefedve. Fogyasztás előtt kakaóporral meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.