Elkészítés: A tojásokat kettéveszem, a sárgáját 5 evőkanála cukorral, a vaníliás cukorral és a mascarponeval kikeverem. A fehérjéből habot verek, óvatosan összeforgatom a mascarponés masszával. A kávét, a rumot, a tejet összekeverem 5 evőkanál cukorral, majd a piskótát megfelezem, és az első adagot beleforgatom ebbe a folyadékba. Jótanács: érdemes egy kicsit masszívabb, jobb minőségű piskótát venni, ami nem szívja meg azonnal magát. Nem kell a piskótát eláztatni, egy gyors forgatás elég, nem baj, ha nem ázik el teljesen, sőt! Így lesz szép mintája a vágáskor. A piskótákat ferdén egymás mellé helyezem egy tálba úgy, hogy egy kicsit fedjék egymást. A tetejére ráöntöm a mascarponés massza felét, és jól megszórom kakaóval (teaszűrő pont jó hozzá :)). Ha fogytán a kávés lé, fel lehet önteni egy kicsit tejjel. Megismétlem ugyanezt (piskóta - mascarpone - kakaó), és legalább fél napra beteszem a hűtőbe. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.