Elkészítés:
1. A tortalapnak vágd le a tetejét vékonyan, csipegesd ki a belseljét úgy, hogy 1 cm széles peremeg maradjon. A kicsipegetett darabkákat rakd félre.
2. Vágd félbe az epreket, és keverj a tejfölbe porcukrot. Rakj egy réteg tejfölt a tortalap aljába, az epreket rakd rá a tejfölre, és a kicsipkedett darabok egy részét ezeknek a tetejére. Utána még egy réteg eper és még egy réteg tejöl, majd a maradék csipkedett darabkák következnek.
3. Ezután rakd rá a tortalap tetejét, erre tegyél egy kis tejfölt és eperdarabkákat. Kb. 1 órát hagyd a hűtőben érni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.