Elkészítés: A hagymát félkarikára vágjuk, majd kevés olajon megpároljuk.
A tofut 4 szeletre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk pici pirospaprikával és köménnyel, félretesszük.
A tejet felmelegítjük, hozzáadjuka zúzott fokhagymát, majd a kockasajtot felolvasztjuk benne, levesszük a tűzről, és elkeverjük benne a reszeét trappista sajtot.
A zsemléket 1/3-2/3-ad arányban felvágjuk, száraz serpenyőben a vágott felüket megpirítjuk, kivesszük. Pici olajat öntünk a serpenyőbe, és a tofuk mindkét oldalát 3-3 perc alatt megsütjük.
A zsemléken elosztjuk a pirított hagymát, rátesszük a tofut, befedjük a zsemlék kalapjával. A sajtmártással és salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.