Elkészítés: A paradicsomot megmossuk, kalapjukat levágjuk, majd a belsejüket kikaparjuk. Picit megsózzuk, majd fejjel lefelé kicsit állni hagyjuk.
A petrezselyemzöldet leöblítjük, és apróra vágjuk. A tojásokat kettéválasztjuk, majd a fehérjét kevés olajon megsütjük, és apró kockákra vágjuk. A lecsepegtetett kukoricát összekeverjük a tojássárgákkal, a sajttal, az aprított petrezselyemzölddel, a felkockázott sült tojásfehérjével, picit sózzuk, majd az elkészült tölteléket a paradicsomok belsejébe kanalazzuk. A paradicsomok kalapjait a tetejére helyezzük, majd a töltött paradicsomokat olajozott hőálló tálba tesszük.
180 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.