Elkészítés: A zsúrkenyér két végét levágjuk úgy, hogy kb. ujjnyi széle maradjon, a belét kiszedjük. Ennek 1/3 részét meglocsoljuk a tejföllel.
A keményre főzött tojás fehérjét lereszeljük, a sárgáját elkeverjük a vajjal, majd hozzáadjuk a fehérjét,
összekeverjük a fűszerekkel.
Ezt a tölteléket szorosan a kivájt kenyérbe töltjük. Alufóliába csomagoljuk. Fogyasztásig a hűtőbe
tesszük. Karikára-szeletekre vágva tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.