Elkészítés: A sajtot lobogva forró vízbe tesszük, a tüzet elzárjuk alatta. A fedőt az edényen hagyjuk, és a sajtot annyi ideig hagyjuk a forró vízben, ahány dkg volt.
A margarint, a 4 tojássárgát, a piros aranyat, a sót és a krémsajtot összekavarjuk. A tojásfehérjét, az uborkát, a lilahagymát apró kockákra vágva a krémhez keverjük.
Amikor a sajt ideje lejárt, kivesszük a vízből, alufóliára helyezzük, és még melegen gyorsan téglalap alakúra nyújtjuk. A párizsit a kinyújtott sajtra helyezzük, rákenjük a krémet, és szorosan feltekerjük.
Alufóliába csomagoljuk, lehűtjük, és hidegen szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.