Elkészítés: A tojások közül 6 darabot feltesszünk főni. A zsemléket beáztatjuk vízbe. A hagymákat lereszeljük.
A darált húst összakeverjük a kinyomkodott áztatott zsemlével, 2 nyers tojással, a hagymákkal. Fűszerezzük ízlés szerint sóval, borssal, metélőhagymával és pirospaprikával.
A megfőtt tojásokat megpucoljuk, majd mindet 1-1 szelet sonkába vagy baconbe tekerjük, majd húsmasszával beburkoljuk, zsemlemorzsában meghempergetjük.
Forró olajban vagy zsírban megsütjük, majd félbevágva, salátával vagy krumplipürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.