Előkészítés: A tököt meghámozzuk, kimagozzuk, húsát falatnyi kockákra vágjuk.
Elkészítés: Az ecetet a cukorral, a gyömbérrel, vaníliarúddal, fahéjrúddal, felforraljuk. Beletesszük a tököt, és kb. 5 percig főzzük. A tököt a diódarabokkal az üvegekbe szedjük. A levet felforraljuk, és a tökökre öntjük. Négy nap elteltével leöntjük a levet, felforraljuk, belekeverjük a savanyúság tartósítószert, forralunk egyet rajta, és a tökökre öntjük. Az üvegeket lezárjuk, és hűvös helyen tároljuk. Sült húsokhoz kiváló.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 hónap múlva
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.