Előkészítés: A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, felaprítjuk. Az édeskömény zöldjét levágjuk, a szárgumóját megmossuk, és vékony csíkokra vágjuk.
Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a hagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a paradicsomot a levével együtt, és közepes tűzön, fedő nélkül, kb. 10 percig forraljuk. Botmixerrel péppé zúzzuk, a zöldfűszerekkel, sóval, borssal, csipet cukorral ízesítjük.
A halakat leöblítjük, húsukat falatnyi kockákra vágjuk. A köménnyel együtt beletesszük a paradicsomos mártásba, és 10 percig főzzük. Citromlével pikánssá ízesítjük, végül rászórjuk a kömény zöldjét.
Kenyérrel vagy párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.