Elkészítés: A tököt megpucoljuk, majd nagylyukú reszelőn lereszeljük. Sózzuk, és hagyjuk állni kb. 1/2 órát, hogy levet engedjen. Ezalatt a vöröshagymát apróra vágjuk, a fokhagymát lereszeljük.
A tökből a vizet kinyomkodjuk, hozzáadjuk a felvert tojást, a vöröshagymát, a fokhagymát, és a borssal fűszerezzük. A keverékhez hozzáadunk annyi lisztet, hogy pépes állagú legyen (kb. 3-4 evőkanál), valamint kb. 1 evőkanál búzadarát, hogy a maradék nedvességet felszívja.
Végül forró olajba kanállal adagoljuk, és kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.