Előkészítés: A burgonyát megmossuk, sós vízben héjastól puhára főzzük. A zsömlét a tejbe áztatjuk. A petrezselymet leöblítjük, apróra vágjuk. A mogyorót összevagdaljuk, és zsiradék nélkül világosra pirítjuk. A szójasajtot kis kockákra vágjuk.
Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, kihűtjük. Kettévágjuk, közepét kivájjuk. A zsömlét kicsavarjuk, elkeverjük csipetnyi sóval, borssal, a petrezselyemmel, a tojással, a mogyoróval, a szójasajttal. A masszát a burgonyákba töltjük. A sütőt 200 C-fokra (gázsütő 3. fokozat) kapcsoljuk. A burgonyákat tűzálló tálba ültetjük, és a sütőben pirosra sütjük. Közben elkészítjük a mártást: a paradicsomot gerezdekre vágjuk. A cukrot egy nagyobb serpenyőben vagy lábosban karamellizáljuk, hozzáadjuk a csillagánizst és az ecetes paradicsomot. Annyi vízzel, amennyi ellepi, felengedjük, a gyömbérrel ízesítjük. Ha felforrt, 2 evőkanál vízben elkevert keményítővel azonnal besűrítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.