Elkészítés: A burgonyavájóval henger alakú lyukat fúrunk a krumplikba.
A darált húst a fűszerekkel összegyúrjuk (a fokhagymát reszeljük le). A húst a burgonyákba töltjük, tepsibe tesszük, a kkiváj krumplibelsőt mellétesszük, és kis vizet aláöntve, fóliával letakarva sütőben megsütjük.
Finomra vágunk 1 gerezd fokhagymát illetve fél fej vöröshagymát. Felolvasztunk 1 evőkanálnyi vajat egy lábasban, beletesszük a hagymákat, és egy picit megsózzuk. Aranybarnára pirítjuk (kb. 5-6 perc közepes lángon), és hozzáöntjük a 2 kis konzerv sűrített
paradicsompürét. Teszünk hozzá 2 teáskanál cukrot, sót, borsot, oreganót, bazsalikomot. Felöntjük 1 dl vízzel, és forraljuk 5 percen keresztül.
A töltött burgonyákat a mártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.