Elkészítés: -A combokat kifilézem úgy, hogy a bőrt rajtahagyom. Besózom, fűszerezem.
-A zsemléket vízbe áztatom, jól kinyomkodom. A hagymát lereszelem és kevés olajon megfonnyasztom. A csirkemájat apróra vágom (kapargatom). A hozzávalókat összekeverem. A fűszerrel bánhatunk bőkezűbben, de mindig kóstolgassunk, nehogy elsózzuk a tölteléket!
-A bőr alá töltjük a keveréket.
-Egy tepsibe libazsírt teszünk, mellé cikkezzük a fokhagymát (nem muszáj megpucolni, így is kisül belőle az íze). 2 dl vizet öntünk alá, és 180 fokon 35 percig sütjük fólia alatt. Ezután levesszük róla a fóliát, és a pecsenyelével meglocsolgatva a combokat pirosra sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.