Elkészítés: -A combokat kifilézem úgy, hogy a bőrt rajtahagyom. Besózom, fűszerezem.
-A zsemléket vízbe áztatom, jól kinyomkodom. A hagymát lereszelem és kevés olajon megfonnyasztom. A csirkemájat apróra vágom (kapargatom). A hozzávalókat összekeverem. A fűszerrel bánhatunk bőkezűbben, de mindig kóstolgassunk, nehogy elsózzuk a tölteléket!
-A bőr alá töltjük a keveréket.
-Egy tepsibe libazsírt teszünk, mellé cikkezzük a fokhagymát (nem muszáj megpucolni, így is kisül belőle az íze). 2 dl vizet öntünk alá, és 180 fokon 35 percig sütjük fólia alatt. Ezután levesszük róla a fóliát, és a pecsenyelével meglocsolgatva a combokat pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.