Elkészítés: A csirkemellet szeletekre vágom, kiklopfolom, sózom, borsozom. A mozzarella sajtot tálba teszem, villával összetöröm, teszek hozzá sót, szórok bele egy kis szerecsendiót, őrölt koriandert, kakukkfüvet, lestyánt. Az így kapott sajttölteléket, a mellszeletekre halmozom, feltekerem, hústűvel megtűzöm, és kevés olajjal kikent tepsibe teszem. A végén baconnel betakargatom, és reszelt sajttal megszórom. Előmelegített sütőbe teszem, és 180 fokon 30 percig sütöm. (Én 15 percre alufóliával letakartam.)
A krumplit megpucolom, kockára vágom, sós vízben megfőzöm. Ha jó, akkor kis olajon megdinsztelem az apróra vágott spenóttal úgy, mint a petrezselymes krumplit, csak petrezselyem helyett spenóttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.