Elkészítés: A gombák törzsét eltávolítom. A hagymákat, a paprikát, a paradicsomot és a zöldeket aprítom. Serpenyőben kevés olíviaolajon a hagymákat megdinsztelem, hozzáadom a darált húst, majd a paprikát, végül a paradicsomot s az aprított gombatörzset, együtt dinsztelem. Átteszem egy keverőtálba, beleütöm a tojást, hozzáadom a zöldeket, fűszerezem, összekeverem.
A gombákat megtöltöm, beleteszem a serpenyőbe, melybe kevés olajat öntöttem, közéjük rakom a krumplikat, 180 C fokon hőlégkeverésen megsütöm, a végén grill fokozatra kapcsolok.
Tálalok: a tányérra 2 db gombát, 2 db krumplit és 3 szelet paradicsomot helyezek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.