Elkészítés: A szalonnát kockára vágom, zsírjára sütöm, hozzáadom a felkockázott vöröshagymát, üvegesre pirítom, majd erre az alapra teszem a darált húst, és puhulásig párolom. Ha a hús megpuhult, hozzákeverem a paradicsompürét, a reszelt fokhagymát, ízlés szerint fűszerezem, és egyet rottyantok rajta.
A paprikák tetejét levágom, magházát eltávolítom, majd az aljukból is levágok egy leheletnyi szeletet, hogy sima felületet kapjak, és majd szépen megálljanak a tepsiben.
A paprikákat megtöltöm a raguval, tetejüket megszórom reszelt sajttal és egy jénai tálban - lefedés nélkül - 200 fokra előmelegített sütőbe helyezem 15 percre.
Párolt rizzsel tálalom. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.