Előkészítés: A savanyú káposztát hideg vízzel kissé átöblítjük, hogy ne legyen túl savanyú. A fejről épségben lefejtjük a leveleket, a vastag ereit levágjuk.
Elkészítés: A kolbászhúst összekeverjük a rizzsel, a tojással, és a káposztalevelekbe csavarjuk. Nagy edény aljára terítjük a szálas káposzta felét, és rárakjuk a töltelékeket. Közészórjuk az oldalast, a farkat, kevés szalonnát. Befedjük a maradék szálas káposztával, megszórjuk a liszttel, és felöntjük annyi vízzel, ami éppen ellepi. Disznótorban abalével szokás felönteni – természetesen ez jóval kalóriadúsabb, mint a víz. Nagyon lassú tűzön kb. 1,5 óráig főzzük. Kevergetni nem, rázogatni szabad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.