Elkészítés: A karalábét meghámozzuk, és sós vízben 30 percig pároljuk. Kiemeljük a vízből, és ha kicsit kihűlt, levágjuk a tetejét, kikaparjuk a belsejét. A kivájt darabokat és a tetőket felkockázzuk.
A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, a felolvasztott vajon megpirítjuk. Meghintjük a liszttel, és azonnal hozzáadjuk a tejfölt. A sonkát felcsíkozzuk, és ezt is belekeverjük a felaprított karalábéval és a petrezselyemmel együtt. Ezzel a krémmel töltjük meg a karalábékat, sajtot szórunk a tetejükre, kis vajdarabkákat teszünk a tetejükre, és 225 fokra előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.