Elkészítés: A kelkáposztát megtisztítjuk, torzsáját eltávolítjuk, és sós vízben addig főzzük, míg a külső levelek maguktól leválnak. 6-8 nagyobb levelet félreteszünk.
A darált húst ízesítjük, és jól összekeverjük a kockára vágott vöröshagymával, a túróval, a tojással, a sóval és a petrezselyemzölddel. Egy adaghoz egy nagyobb levélre 2-3 db kissebb levelet rakunk, megszórjuk sóval, köménymaggal, elosztjuk a tölteléket, majd a levelek széleit behajtogatva felgöngyöljuk, cérnával ázkötözzük. A tekercseket felhevített margarinon átsütjük, és a csontlével felöntve 20-30 percig pároljuk. Sós burgonyával vagy burgonyapürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.