Elkészítés: Az 1–1,5 cm-es bagettkarikák belsejét kiszedjük, és a kiszedett részt összevágjuk. A tojást jól felverjük a tejjel, és megsózzuk. Apróra daraboljuk a maradék felvágottat és az összevágott bagettbéllel elkeverjük, majd evőkanállal annyi tojásos tejet teszünk bele, hogy összeálljon. A felvágottas masszát visszatöltjük a lukas bagettgyűrűkbe, jól belenyomkodjuk, majd a tojásos tejbe tesszük. Picit megforgatjuk benne, majd bő forró olajban aranyszínűre sütjük. Az olajból kivéve szalvétára tesszük, hogy a felesleges olajat leitassuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.