Elkészítés: A tésztához a lisztet az élesztővel elvegyítjük, a cukrot, a sót, a langyos tejet, az olvasztott-kihűlt vajat hozzáadjuk, összedolgozzuk. Lefedve meleg helyen kelesztjük, majd ismét átgyúrjuk, kikent sütőlemezre kinyújtjuk, villával megszurkáljuk.
A vajat a cukorral és a tejjel kevergetve felolvasztjuk, a mandulát belekeverjük, felfőzzük. Levesszük a tűzről, és hozzáadjuk a mézet, hűlni hagyjuk. A tészta tetején elkenjük, és újra kelesztjük meleg helyen.
Sütőbe tesszük, kb. 15 perc alatt megsütjük (légkeverés sütőben 160-170 fok előmelegítés nélkül, gázsütőben 3-4-es fokozat előmelegítve).
A krémhez pudingot készítünk a megadott puding-cukor-tej mennyiségből, hideg helyre tesszük, időnként átkeverjük. A tejszínt fél percig verjük, beleszórjuk a fixálót, és keményre verjük a habot.
A kihűlt süteményt négy részre vágjuk, az egyes darabokat vízszintesen elvágjuk, a krémmel töltjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.