Elkészítés: A burgonyát megmossuk, alufóliába csomagoljuk, és 35 percre a kályhaparázsba vagy a sütőbe tesszük. Amíg a burgonya sül, elkészítjük a tölteléket.
A darált húst és a sonkát pici sóval ízesítve megdinszteljük, majd liszttel megszórjuk, és tejszínnel felengedjük. Ezután a feketeborssal ízesítjük.
A héjában megsült burgonyát kettévágjuk, közepéből evőkanállal egy kisebb darabot kiemelünk, és a helyére a tölteléket tesszük, majd a burgonyadarabot visszatesszük a tetejére, és reszelt sajttal megszórjuk.
Visszatoljuk a sütőbe, és ráolvasztjuk a sajtot, forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.