Elkészítés: A pulykaszeleteket megütögetjük, fűszerezzük a grill fűszerkeverékkel, majd leforrázott parajleveleket, megtisztított, csíkokra vágott sárgarépát teszünk rá. Borssal, szerecsendióval, vágott zsályával megszórjuk. Roládba tekerjük, alufóliába csomagolva a 1/2 liter tyúkhúslevesben készre pároljuk. A mártáshoz vajon megfuttatjuk a lisztet, majd hozzáadjuk a petrezselymet. Hozzáöntjük az alaplé másik felét, összeforraljuk. Hozzáadjuk a tejszínt és a kapribogyót. Ezt öntjük az alufóliából kicsomagolt, felszeletelt rolád közé. Burgonyapürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.