Elkészítés: A leveles tésztát letekerjük és megkenjük az olvasztott vajjal, majd kakaóport szórunk rá úgy, hogy teljesen befedje a vajas részeket. Feltekerjük, és kb 1cm vastagságúra felkarikázzuk az egészet. A másik leveles tésztát is ugyanígy elkészítjük. A karikákat kicsit az ujjainkkal szétlapítjuk, és a muffinforma aljába rakunk egy-egy karikát, majd a sütőforma oldalához is. Az oldalára 2-3 karika fér el, úgy hogy a formát kitöltse a tészta. Ha ezzel elkészültünk, akkor jó sűrű pudingot főzünk a pudingporból, vaníliáscukorból, cukorból és tejből. Ahogy a tűzhelyről levesszük folyamatosan kavargatjuk 5 percig, és utána lehet is megtölteni a rózsáink közepét. A pudingba rakunk 2-3 szem meggyet, és 1 vagy 2 karikával lezárjuk a rózsák tetejét. A felvert tojással lekenjük a tészták tetejét, és már mehet is a 180 fokra előmelegített sütőbe alsó-felső sütésen 30-40 percre. Akkor lesz jó, ha pirult a teteje. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.