Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
A darált húsba belekeverjük a sót, a borsot, a kakukkfüvet és a szétnyomkodott fokhagymát, és a hússzeletekre simítjuk, majd föltekerjük rolád formára. A tekercsek végét egy-egy fogvájóval rögzítjük.
Serpenyőben olajat hevítünk, és a roládokat minden oldalról megsütjük.
Közben apróra daraboljuk a körítésnek szánt káposztát, majd a meghámozott fokhagymagerezdekkel a roládok mellé tesszük a serpenyőbe, hozzáöntjük a fehérbort, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Lefedjük, és kb. 45 perc alatt készre pároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.