Elkészítés: A sütőt 220 fokra előmelegítjük, és a megmosott burgonyákat körbeszurkáljuk villával. Héjával együtt a sütőbe tesszük, és puhulásig sütjük, ami kb. egy óráig tart. A paprikát, a hagymát apróra kockázzuk, és vajban közepes lángon sütjük serpenyőben, 5 percig. A szalonnát felkockázzuk, a zöldséghez adjuk, és még 5 percig sütjük. Ha a burgonya kész, mindegyiknek a tetejéből levágunk egy kis szeletet, óvatosan kivájjuk a belsejét, kis peremet hagyva. A kivájt részt összetörjük, a sajt felét, a tejet és zöldséges keveréket összekeverjük. Sózzuk, borsozzuk. A kész keveréket visszatöltjük a burgonyákba, a maradék sajttal megszórva visszatesszük még 15 percre sülni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.