Elkészítés: A veknit hosszában kettévagjuk, a belét kanállal kikaparjuk. A hozzávalókat felkockázzuk, a kenyérbelet szétnyomkodjuk egy villával, majd a tejföllel elkeverjük. Ezután jöhetnek a felvágottak, a vaj és a majonéz. Megtöltjük a veknit, megnyomkodjuk, hogy ne maradjon benne hézag. Fóliába csavarjuk, és hidegre tesszük kb. 4 órára, majd felszeleteljük. Használhatunk a töltelékbe vaj helyett vajkrémet, sajt helyett olvasztott sajtot, tehetünk bele fõtt tojást fébevágva vagy felaprózva. Szabad a fantázia!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.