Elkészítés: A hagymát és a gombát felaprítom, a tonhalakról egy serpenyőbe leöntöm az olajat, és felhevítem. Rádobom a hagymát, kicsit sózom, majd üvegesre párolom. Ha a hagyma már jó, ráöntöm a gombát, és közepes tűzön addig párolom, amíg a leve el nem fő. Közben ízlés szerint még sózom, borsozom.
Ha már a gomba is jó, ráteszem a tonhalat, kicsit pirítom, majd ráöntöm a tejszínt, beleteszem a petrezselymet és belecsavarom a citrom levét, összeforralom. Megkóstolom, ha kell, ízesítem.
A munka elején már a tészta főzővizét is felteszem, hiszen körülbelül annyi idő a szósz elkészítése, mint a tészta megfőzése. Én általában pennével vagy spagettivel kínálom (utóbbi esetében jó hígra csináljuk a szószt, hogy bőven jusson a tésztára).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.