A tojásokat keményre főzzük. Hideg vízzel leöblítjük, meghámozzuk, felszeleteljük. A tonhalat és a kapribogyót lecsöpögtetjük, majd villával összetörjük. 3 kanál majonézzel összekeverjük, sóval, borssal ízesítjük. A megmosott salátaleveleket nagyobb darabokra tépdessük. 4 szelet toastkenyeret megkenünk a tonhalas krémmel, beborítjuk tojáskarikákkal és salátalevelekkel. Ráfektetünk 4 szelet kenyeret és kissé összenyomjuk.
További 4 szelet kenyeret megkenünk a maradék majonézzel összekevert tavaszi krémtúróval. Vékonyan felszeletelt paradicsom-, retek- és uborkakarikákkal beborítjuk. Ráfektetjük a maradék kenyeret és kissé összenyomjuk. A szendvicseket átlósan kettévágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.