Vékonyan olajozzunk ki egy nagy tálat. Tegyük a hozzávalókat egy másik nagy tálba és csináljunk egy mélyedést a közepébe. Öntsünk hozzá 430 ml langyos vizet, és egy fakanál segítségével dolgozzuk össze.
Borítsuk ki a tésztát enyhén lisztezett munkalapra és dagasszuk kb. 10 percig, amíg a tészta már sima, rugalmas, és ha az ujjunkkal megnyomjuk, azonnal visszanyeri az alakját. Tegyük a gyúrt tésztát az előkészített tálba, takarjuk le egy tiszta, nedves konyharuhával és 45 percig hagyjuk meleg helyen kelni, amíg duplájára nő.
Borítsuk ki a tésztát enyhén lisztezett munkalapra, ütögessük ki a levegőt a tésztából az öklünkkel, és gyúrjuk át egyszer-kétszer. Formázzunk 6 egyforma méretű cipót a tésztából, takarjuk le újból, és további 10 percig hagyjuk kelni. Ideális esetben este készítsük el a tésztát, és éjszakára hagyjuk pihenni.
Melegítsük elő a sütőt (villany: 250 fok, gáz: 9-es fokozat), és kenjünk ki néhány nagyobb sütőlapot. Nyújtsuk ki a cipókat 23 cm átmérőjű, kör alakú lapokká, és tegyük őket az előkészített sütőlapokra.
Kenjük meg pizzaszósszal, szórjuk meg sajttal és tegyük rá a feltéteket. Így süssük amíg a sajt el nem olvad és a teteje meg nem pirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.