Elkészítés: A felszeletelt húst 2 evőkanál vajon félig átsütjük. Kivesszük a serpenyőből, félretesszük. A zúzott fokhagymát átpirítjuk a maradék vajon, hozzáadjuk a mustárt, tormát, fűszereket, és felöntjük annyi vízzel, ami éppen ellepi majd a húst. Kicsit átforraljuk, majd visszatesszük a húst a mártásba. Kb. 10 percig főzzük, amíg a hús teljesen megpuhul. Ha kész, az étkezési keményítőt elkeverjük 1 evőkanál vízzel, és a mártásba öntjük. Ha újra felforr, beletesszük a tejszínt, és egyet rottyantunk rajta.
Párolt rizs illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.