A húst szeleteljük fel, klopfoljuk ki vékonyra, majd sózzuk be. A tormát tisztítsuk meg, reszeljük le, keverjük össze a margarinnal, és kenjük rá a hússzeletekre. A szeleteket tekerjük fel és egy cérnaszállal kötözzük össze.
Egy serpenyőben az olajon pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, majd tegyük bele a hústekercseket. Fedő alatt 30 percig pároljuk, közben néha öntsünk a hús alá egy kevés forró vizet.
Ha megpuhult, vegyük ki a serpenyőből. A lisztet keverjük össze a tejszínnel, majd vegyítsük össze a húslével, és főzzük sűrű mártássá. A hústekercseket tálalás előtt vágjuk fel vékony szeletekre, majd körítsük a mártással.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.