Elkészítés: A tésztához összekeverjük a kétfajta lisztet és a sót. Egy pohárban a cukrot és az élesztőt 1 dl meleg vízzel felöntjük, és várunk, amíg felfut. Ezután hozzáöntjük a liszthez az olajjal együtt. Bedagasztjuk, és pihentetjük, amíg kétszeresére duzzad. Ha megkelt, 5 részre osztjuk, és fél centi vastag lepényeket nyújtunk belőle. Hagyjuk pihenni.
A szószhoz az olajon megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a húst, és addig pároljuk, míg levet enged. Utána megfűszerezzük (a petrezselymet még nem tesszük bele, mert az a tetejére fog kerülni a friss paradicsommal együtt), és hozzáöntjük a konzerv paradicsomot. Ha kell, vízzel hígítjuk egy kicsit. Ha kész, felkenjük a tésztára, aki szereti tehet alá ketchupot is, rátesszük a paradicsomkarikákat. Megszórjuk petrezselyemmel és reszelt sajttal. Előmelegített, begőzölt sütőben 200-230 fokon megsütjük. Salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.