Elkészítés: A megmosott padlizsánokat megsütöm, leszedem a héjukat, besózom, lecsepegtetem. Keverőtálba ütök egy egész, nagyon friss tojást, mustárral, reszelt hagymával, csipet cukorral, sóval, borssal ízesítem. Elindítom a gépet, lassan adagolom az olajat, és mikor a majonéz keményedik, hozzáadom a már lé nélküli, kihűlt vinettát.
A tálaló edénybe pár órára, lefedve a hűtőbe rakom. Az ízek összeérnek, a puha, könnyű, habos krémet bármilyen kenyérrel, kiflivel, jó gazdagon paradicsommal, paprikával megrakva szeretettel ajánlom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.