Elkészítés: A szeletelt, füstölt szalonnát apró csíkokra vágom, olívaolajon pirosra sütöm, majd a csirkecombokat átforgatom rajta, amíg kifehérednek.
Vízzel felöntöm, és kb. 1 órát főzöm. Közben a zöldségeket (sárgarépa, zeller,
fehérrépa) apró kockákra vágom, és beleteszem a levesbe.
A csirkehúst kiveszem, ezt majd mártással másodiknak tálalom.
A leveshez hozzáadom a kockára vágott uborkát vagy cukkinit és főzőtejszínt, valamint a bazsalikomot és a lecsepegtetett fehérbabot, egyet forralok rajta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.