Elkészítés: A húst felkockázzuk falatokra. Pácot készítünk olívaolajból, sóból, petrezselyemzöldből, majorannából és bazsalikomból, ízlés szerinti arányban, nem kell sajnálni a fűszert. Beleforgatjuk a húsfalatokat. Közben kevés vizet forralunk, amibe sót/ételízesítőt és borsot teszünk, majd beledobjuk a kelbimbókat, és kb. 2 percig főzzük. Utána kiszedjük, félretesszük. A húst serpenyőben lesütjük, és mikor már majdnem kész van, hozzáadjuk a kelbimbót. Pár percig még összesütjük őket, majd kiszedjük egy tányérra, felkarikázzuk a paradicsomot, és befedjük a húst a paradicsomkarikákkal. Meghintjük bazsalikommal a paradicsom felületét, és alufóliával jól beburkoljuk az egészet tányérostul. Amíg elkészül a köret (sült krumpli, rizs), addig járja át az illat az egészet a fólia alatt, és a köret elkészültével a fólia levétele után egyszerre lehet tálalni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.