Előkészítés: 8 db palacsintát sütünk.
Elkészítés: A mazsolát leöblítjük langyos vízzel, lecsöpögtetjük, és tálba tesszük. Meglocsoljuk 2 evőkanál meleg vízzel és a brandyvel, és egy órán át áztatjuk. Az öntethez darabokra tördeljük a csokoládét, és a vajjal gőzfürdőben felolvasztjuk. Hozzáöntjük a tejet, jól összekeverjük, és melegen tartjuk. Ügyeljünk arra, hogy ne forrjon fel. Meghámozzuk a banánokat, karikára vágjuk, és meglocsoljuk a citromlével, hogy ne barnuljanak meg. Felforrósítjuk a vajat, megpároljuk benne a banánt. A palacsintákat megtöltjük a banándarabokkal és a lecsöpögtetett mazsolával. Feltekerjük, tányérokra tesszük, a csokoládéöntettel meglocsoljuk, porcukorral meghintjük, és mentalevelekkel díszítjük. Azonnal tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 adag (2 db): 966 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.